монокомпоненти

Сухий ферментований жовток

проявляє хороші емульгуючі властивості при мінімальних рецептурних кількостях.
Рекомендована кількість для майонезів від 1 % до 3%.

Є термостабільним продуктом.
Cухий яєчний білок зі здатністю до піновзбивання

контцетрат яєчного білку з високою здатністю до взпінення та високою піностійкістю, 1 кг яєчного білку= 250 розділених яєць. Висота піни 16-20 см.

Пропорція розведення з водою : 1:7, на 1 порцію білку - 7 порцій води
Cухий яєчний порошок

концентрат висушених яєц, 1 кг яєчного порошку = 80 курячих яєць.

Пропорція розведення з водою : 1: 3, на 1 порцию яичного порошка - 3 порция воды (30-35 С °)
Агар-агар

гелеутворювач рослинного походження

Крaхмал X-Amylo 100
Тваринний білок
Трансглютаміназа 2000

Фермент який зв’язує білкові молекули і стабілізує структуру білка для поліпшення структури м’ясних продуктів

Активність : 2000 одиниць
Трансглютаміназа Біотекс TG 500

Фермент який зв’язує білкові молекули і стабілізує структуру білка для поліпшення структури м’ясних продуктів

Активність : 100-120 одиниць
Трансглютаміназа Біотекс TG 100

Фермент який зв’язує білкові молекули і стабілізує структуру білка для поліпшення структури м’ясних продуктів

Активність : 100-120 одиниці
Сульфат Са

каталізатор твердіння

Калій хлористий харчовий

стабілізатор, каталізатор твердіння

Біоцель 200, 400 (бамбукова клітковина)

Високоефективний наповнювач і текстурат.

Вологоутримуюча здатність : 1:7-8
Соєвий ізолят (розчинний)

білковий продукт.

Білок ≥ 95%
Біоцель 60 (соєва клітковина)

Високоеффективний наповнювач і текстурат.

Вологоутримуюча здатність : 1:10
Моногліцериди жирних кислот (Е 471)

Емульгатор (моно-дигліцериди)

Карбоксиметилцелюлоза FH7000 (Е 466)

Високоефективний загущувач і стабілізатор.

В'язкість : 7000 сps
Камедь конжак (Е 425)

Високоефективний загущувач і стабілізатор.

В'язкість : 36000 сps
Каррагінан SRC (Е 407а)

Напівочищений каррагінан.

Сила гелю : 500 г/см
Каррагінан RCK (Е 407)

Рафінований каррагінан.

Сила гелю : 1400 г/см
Альгінат Nа (Е 401)

Високоефективний загущувач і стабілізатор

В'язкість :1000 cps, 500 cps
Ксантанова камедь 200 mesh (Е 415)

Високоефективний загущувач і стабілізатор.1500-1700 cps

В'язкість : 1500-1700 cps
Гуарова камедь (Е 412)

Високоефективний загущувач. В’язкість – 6000сps

Глюконо-дельта-лактон (Е 575)

регулятор кислотності.Прискорювач дозрівання білків.

Низин

Антимікробний препарат

Натаміцин

Антимікробний препарат

Ортофосфат Na

рН-коректор,

рН ≈12
Пірофосфат Na (стетранатрій пірофосфат)

Регулятор кислотності.Стабілізатор білкових емульсій

pH 9 - 9,5
Триполіфосфат натрію (Е451) швидкорозчинний

Регулятор кислотності.Стабілізатор білкових емульсій. pH:9,5-10,0;

Вміст Р2О5 : 56- 58%