молочні

Низин

Антимікробний препарат

Натаміцин

Антимікробний препарат

Триполіфосфат натрію (Е451) швидкорозчинний

Сіль-розплавлювач для виробництва плавлених сирів. pH:9,5-10,0;

Вміст Р2О5 : 56- 58%
Біотекс Ф2

Стабілізатор, рН-коректор на фосфатній основі для зниження кислотності молочної суміші та збільшення розчинності молочних білків.

Норма закладки : 0,5-1,5 кг/т
Біотекс С10

Стабілізатор для виробництва натурального згущеного молока на вакуум-випарних установках.

Норма закладки : 1-2 кг/т
Біотекс С9

Стабілізатор для виробництва згущеного молока.

Норма закладки : 2-2,5 кг/т
Біотекс С8

Стабілізатор для виробництва згущеного молока.

Норма закладки : 2-3 кг/т
Біотекс С7

Стабілізатор для виробництва начинок типу “іриска”.

Норма закладки : 60-80 кг/т
Біотекс С6

Стабілізатор для виробництва карамелізованого згущеного молока.

Норма закладки : 1-1,5 кг / т
Біотекс С4

Стабілізатор для виробництва сметани, сметанного продукта.

Норма закладки : 3-6 кг/т
Біотекс Т25

Стабілізатор для виробництва кефіру, йогуртів, сметаного продукту.

Норма закладки : 6-15 кг/т
Біотекс TG500

Ферментний препарат для покращення якості та збільшення виходу творогу на 10-20%

Норма закладки : 0,04-0,06 кг/т
Біотекс TG100

Ферментний препарат для покращення якості та збільшення виходу творогу на 10-20%

Норма закладки : 0,2-0,25 кг/т
Біотекс С27

Стабілізатор на білковій основі для збільшення виходу кисломолочного творогу на 10-20%

Норма закладки : 6-10 кг/т
Біотекс С26

Стабілізатор для виробництва ковбасних плавлених сирів.

Біотекс С23

Стабілізатор для виробництва секторних плавлених сирів з ніжною, вершковою структурою

Біотекс С22

Стабілізатор для виробництва брускових плавлених сирів

Біотекс С21

Стабілізатор для виробництва брускових плавлених сирів

Біотекс С3

Стабілізатор для виробництва пастоподібних плавлених сирів

Лактіс К2

Крохмальний комплекс для виробництва плавлених сирів

 

Лактіс Ф1 (моногліцериди жирних кислот)

Емульгатор жиру для виробництва комбінованого масла, спредів, маргарину, плавлених сирів