м'ясні

Біотекс TG500

Ферментний препарат трансглютаміназа поліпшує щільність та монолітність м’ясних продуктів

Активність :500-550 од, 0,2-0,4 г/кг продукту
Глюконо-дельта-лактон (Е 575)

Регулятор кислотності

Біотекс TG100

Ферментний препарат трансглютаміназа покращує щільність і монолітність м’ясних продуктів

Активність :100-120 од, 1-2 г/кг продукту
Біотекс Р25

Пом’якшувач свиної шкури (сухий)

Біотекс К4

Освіжувач м’яса, консервант

Біоцель 200 (клітковина бамбукова)

Високоефективний наповнювач і текстурат.

Вологоутримуюча здатність : 1:7
Біоцель 60 (клітковина бобова)

Високоефективний наповнювач і текстурат.

Вологоутримуюча здатність : 1:10
Лактіс Ф1

Емульгатор (моно-дигліцериди Е471, Е472с) для жирних фаршів, паштетів, паштетних і ліверних ковбас

Біотекс Т24

Комплекс молочних білків для м’ясопродуктів, які виробляються згідно стандарту.

Дозування : 10-15 г / кг фаршу
Біотекс Ф23

Високо-функціональний комплекс тваринних білків для м’ясопродуктів з “чистою етикеткою”.

Дозування : 8-15 г / кг фаршу
Біотекс Ф20

Стабілізатор для приготування імітаційного шпику, щільних емульсій, м’ясних гранул.

Біотекс Ф13

Стабілізатор для приготування імітаційного шпику, щільних емульсій, м’ясних гранул.

Біотекс Ф19

Функціональна система, призначена для виробництва шинок і кускових цільном’язових делікатесних ізделій.

Дозування : 6 кг на 100 л розсолу при 90-110% ін'єктуванні
Біотекс Ф18

Функціональна система, призначена для виробництва шинок і кускових цільном’язових делікатесних виробів.

Дозування : 6-7 кг на 100 л розсолу при 100-120% ін'єктуванні
Біотекс Ф17

Функціональна система, призначена для виробництва шинок і кускових цільном’язових делікатесних виробів.

Дозування : 4-5 кг на 100 л розсолу при 80-100% ін'єктуванні
Біотекс Ф14

Функціональна суміш для виробництва рублених шинок.

Закладка: 2,5 кг при виході 150%; 3,0 кг при виході 200%
Біотекс кут07

Стабілізатор для надання пружності, монолітності і термостабильності сосискам, сарделькам, вареним і варено-копченим ковбасам, шинкам в оболонці.

Дозування : 5-8г / кг
Біотекс Ф30

Стабілізатор для надання максимальної щільності і пружності вареним ковбас з великим діаметром батона, сосисок, сардельок, шинок в оболонці.

Гідратація : 1:70
Біотекс Ф16

Стабілізатор для поліпшення гарячої щільності і монолітності м’ясного фаршу (при виробництві напівфабрикатів), а також сосисок типу “хот-дог”

Дозування : 20-30г / кг
Біотекс Ф15

Стабілізатор для надання пружності, монолітності і термостабильності сосискам, сарделькам, вареним і варено-копченим ковбасам, шинці в оболонці.

Дозування : 8-12г / кг
Біотекс Ф11

Стабілізатор для варених ковбас, сосисок, сардельок, шинок в оболонці.

Гідратація 1:60
Біотекс Ф10

Стабілізатор для варених ковбас, сосисок, сардельок, шинок в оболонці.

Гідратація 1:50
Біотекс Ф9

Фосфатний комплекс для всіх видів ковбасних виробів.

Дозування : 3-4г/кг
Біотекс Ф8

Термостабільний стабілізатор для сосисок, сардельок.

Дозування : 10 -12 г/кг
Біотекс Ф5

Стабілізатор-емульгатор для загущення та стабілізації фаршевих систем, жирових емульсій, паштетів, паштетних і ліверних ковбас.

Гідратація : 1:40 Емульсія: 1кг (Біотекс Ф5): 30кг (вода): 20 (жир)
Біотекс Ф4

Стабілізатор для збільшення виходу (до 180%) при виробництві заморожених виробів з м’яса птиці, а також м’ясного фаршу.

Дозування :7-12 г/кг розсолу
Біотекс Ф3

Стабілізатор для збільшення виходу (до 130%) охолодженого сирого кускового м’яса.

Дозування :10-15г / кг розсолу
Каррагінан МР1020

Рафінований каппа-каррагінан з високою щільністю, призначається для виробництва кускових цільном’язових делікатесних виробів.

Каррагінан МР4100

Напівочищений каппа-каррагінан з високою щільністю, призначається для виробництва варених ковбас, сосисок, сардельок, рубаних шинок в оболонках і формах, а також для кускових цільном’язових делікатесних виробів.

Гідратація 1:70-80
Каррагінан RCK101

Рафінований каппа-каррагінан з високою щільністю, призначається для виробництва варених ковбас, сосисок, сардельок, рубаних шинок в оболонках і формах.

Гідратація 1:70-80
Каррагінан МР7020

Рафінований каппа-каррагінан з високою щільністю, призначається для виробництва варених ковбас, сосисок, сардельок, рубаних шинок в оболонках і формах.

Гідратація 1:60-70