рибні

Біотекс TG500

Трансглютаміназа.

Активність :500-550 од 0,2-0,4 г/кг продукту
Біотекс TG100

Трансглютаміназа.

Активність :100-120 од, 1-2 г/кг продукту
Сорбат калія (гранула), Німеччина

Консервант

2-3 г/кг продукту
Біотекс К5

Препарат для продовження термінів придатності, стабілізації кольору, поліпшення товарного вигляду рибних продуктів.

2-3 г / кг фаршу,0,1-0,2 г / кг продукту
Комбітек ФІШ1515

Препарат для виробництва соусів і заливок для рибних пресервів.

15-25 г / кг соусу
Комбітек ФІШ1415

Препарат для виробництва соусів і заливок для рибних пресервів.

15-30 г / кг соусу
Каррагінан MP4100

Напіврафінований каппа-каррагінан (Е407а).

Гідратація :1:50 10-12 г / кг фаршу
Каррагінан RCK101

Рафінований каппа-каррагінан (Е407).

Гідратація :1:50 10-12 г / кг фаршу
Біотекс кут07

Стабілізатор для надання максимальної гарячої і холодної щільності і монолітності.

Біотекс Ф30

Універсальний препарат для надання максимальної щільності і монолітності, ефективного зв’язування вологи термооброблених рибних виробів (ковбас, крабових паличок).

Біотекс Ф22

Універсальний стабілізатор для ущільнення структури і ефективного зв’язування вологи термооброблених рибних виробів (ковбас, рибних і крабових паличок).

Біотекс Ф16

Стабілізатор для ущільнення гарячої структури і ефективного зв’язування вологи при виробництві рибних паличок, бургерів, котлет.

Біоцель BV400 (клітковина бамбукова)

Рослинні харчові волокна.

Вологоутримуюча здатність :1:7 Довжина волокна: ≈400μm 15-20 г / кг фаршу
Біоцель BV200 (клітковина бамбукова)

Рослинні харчові волокна.

Вологоутримуюча здатність :1:7 Довжина волокна: ≈200μm 15-20 г/кг фарша
Біоцель 67

Рослинні харчові волокна.

Вологоутримуюча здатність :1:12 Розмір волокна: 100 mesh 8-15 г / кг фаршу
Біоцель 60 (клітковина бобова)

Рослинні харчові волокна.

Вологоутримуюча здатність :1:10.Размір волокна: 100 mesh. 15-20 г / кг фаршу
Комбітек ФІШ1011

Стабілізатор, призначений для збільшення виходу і поліпшення консистенції рибного фаршу до 120-130%.

12-15 г / кг фаршу.
Комбітек ФІШ9910

Стабілізатор для збільшення виходу до 120% охолоджених рибних напівфабрикатів (філе). Рівень ін’єктування 15-20%.

При ін'єктуванні : 20-25 г / л розсолу. 30-40 г / л розсолу.
Комбітек ФІШ7788

Стабілізатор для збільшення виходу до 120% охолоджених рибних напівфабрикатів (філе).

При ін'єктування : 20-25 г / л розсолу.Рівень ін'єктування 15-20%.
Комбітек ФІШ6677

Функціональний препарат для дозрівання оселедця з консервуючим ефектом. Вихід після видалення шкіри 105-110% .

10-12 г/л розсолу. Період дозрівання 3-4 діб при t=2-7°C
Комбітек ФІШ4455

Функціональний препарат для дозрівання оселедця .Вихід після видалення шкіри 105-110%.

10-12 г / л розсолу.Період дозрівання 3-4 діб при t = 2-7 ° C
Комбітек ФІШ2233

Функціональний препарат для дозрівання оселедця. Вихід після видалення шкіри 107-110%.

8-12 г / л розсолу. Період дозрівання 3-4 діб при t = 2-7 ° C