кондитерські
БІОТЕКС К25
Поліпшувач призначений для покращення консистенції та термінів придатності при виробництві кексів, бісквітів, пряників.
Переваги використання:
-уповільнюється процес черствіння;
-поліпшуються структурно-механічні властивості тіста;
-дає змогу замінити яйцепродукти;
-продовжує термін придатності;
Для приготування тіста Біотекс К25 попередньо змішується з борошном, яке йде на заміс.
БІОТЕКС К14
Стабілізатор призначений для покращення консистенції харчових продуктів (кондитерських начинок).
БІОТЕКС К12
Призначений для розпушування різних видів тіста при виробництві бісквітів, кексів, печива, пряників. Покращує стабільність напівфабрикатів, забезпечує рівномірне розпушення виробів, створює ніжну дрібнопористу структуру.
Cухий яєчний білок зі здатністю до піновзбивання
контцетрат яєчного білку з високою здатністю до взпінення та високою піностійкістю, 1 кг яєчного білку= 250 розділених яєць. Висота піни 16-20 см.
Cухий яєчний порошок
концентрат висушених яєц, 1 кг яєчного порошку = 80 курячих яєць.
Агар-агар
гелеутворююча речовина рослинного походження