кондитерські

БІОТЕКС К25

Поліпшувач призначений для покращення консистенції та термінів придатності при виробництві кексів, бісквітів, пряників.

Переваги використання:
-уповільнюється процес черствіння;
-поліпшуються структурно-механічні властивості тіста;
-дає змогу замінити яйцепродукти;
-продовжує термін придатності;

Для приготування тіста Біотекс К25 попередньо змішується з борошном, яке йде на заміс.

Норма закладки : 0,8-1,0 кг на 100 кг борошна (в залежності від якості борошна)
БІОТЕКС К14

Стабілізатор призначений для покращення консистенції харчових продуктів (кондитерських начинок).

Норма закладки : 0,2-0,4% від маси кінцевого продукта
БІОТЕКС К12

Призначений для розпушування різних видів тіста при виробництві бісквітів, кексів, печива, пряників. Покращує стабільність напівфабрикатів, забезпечує рівномірне розпушення виробів, створює ніжну дрібнопористу структуру.

Дозування : 1,5-2,5 кг на 100 кг борошна. Додати в сухому вигляді до борошна та змішати з борошном
Cухий яєчний білок зі здатністю до піновзбивання

контцетрат яєчного білку з високою здатністю до взпінення та високою піностійкістю, 1 кг яєчного білку= 250 розділених яєць. Висота піни 16-20 см.

Пропорція розведення з водою : 1:7, на 1 порцію білку - 7 порцій води
Cухий яєчний порошок

концентрат висушених яєц, 1 кг яєчного порошку = 80 курячих яєць.

Пропорція розведення з водою 1:3, на 1 порцію яєчного порошку - 3 порція води (30-35 С°).
Агар-агар

гелеутворююча речовина рослинного походження